Over VDS group

Execon is onderdeel van VDS Group. VDS Group biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten.

Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector. Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal. Als onafhankelijke groep investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.

VDS Group omvat 3 dochterbedrijven: Vanderstraeten, Peremans en Execon en heeft vestigingen te Lummen, Halle, Antwerpen en Mechelen.

logo vanderstraeten   logo peremans      Logo Execon

Peremans

Opgericht in 1937, is Peremans na al meer dan 75 jaar thuis in de bouwsector. We zijn een familiebedrijf waar de liefde voor het vak van vader op zoon werd doorgegeven. Maar tegelijk zijn we een hoogtechnologische onderneming die aan de spits van de vooruitgang staat. Respect voor traditie en oog voor vernieuwing gaan bij ons perfect samen. Sinds 2007 maakt de firma deel uit van de groep rond het familiebedrijf en algemene aannemer Vanderstraeten nv uit Lummen.

 

Vanderstraeten

Vanderstraeten NV biedt al meer dan 75 jaar totaaloplossingen voor bouwprojecten. Samen met onze medewerkers staan wij in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector. Samenwerking met alle betrokken partners staat hier centraal. We investeren voortdurend in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen. Vanderstraeten NV maakt, samen met Execon NV en Peremans NV, deel uit van VDS Group.

Logo let's build together

 

 

Execon biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.