Renovatie

In de toekomst zullen we blijven bouwen. Er zullen nieuwe locaties gerealiseerd worden, maar de aandacht voor het hergebruik van bestaande gebouwen zal steeds meer in belang winnen. Het opnieuw vormgeven van bestaande locaties vereist een grote mate van creativiteit en een brede kennis van technische mogelijkheden.

Ook hier bewijst Execon haar jarenlange ervaring met technisch vakwerk. Renovatie vraagt immers degelijke vakkennis met traditie en continuïteit in het vakbekwaam personeel. Deze gedegen know-how bepaalt daarenboven de kwaliteitsgerichte aanpak. Een voorbeeld hiervan vinden we terug bij INZA te Schoten, alsook de verbouwing van het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk.

Logo let's build together

 

 

Execon biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.